Ingatlanfejlesztési projektek

Lakáspiaci érdekességek, új lakás építési „LEG”-ek

A jelenlegi -2018. évi- felfokozott lakásépítési lázban, születnek érdekes megoldások, szélsőséges értékek.  A portfolio.hu gazdasági portál elkészítette a korábbiakhoz hasonlóan a fővárosi újlakás-kínálatban szereplő legkülönlegesebb lakóingatlanok listáját, melyet szeretnénk az érdeklődőkkel megosztani.

A legolcsóbb: 16,2 millió forintot kérnek a legolcsóbb fővárosi új lakásért, ami egy 25 négyzetméteres garzon egy XIV. kerületi projektben.

A legdrágább: Az Astoria közelében eladásra kínált luxus penthouse, amit 227 négyzetméteres alapterület és 60 négyzetméteres terasz mellett közel 650 millió forintért kínálnak.

A legmagasabb négyzetméterár:  egy V. kerületi társasház 75 négyzetméteres lakásárért kell kifizetni a legmagasabb négyzetméter ára, egész pontosan 202 millió forintos vételár alapján, ami 2,7 milliós négyzetméterárat jelent.
A legkisebb alapterület: A 21 négyzetméteres új lakást a VIII. kerületben kínálják.
A legnagyobb alapterület: Ha a lakáshoz tartozó teraszt arányosan beleszámoljuk az alapterületbe, akkor egy XII. kerületi 357 négyzetméteres lakás lesz a legnagyobb.
A legtöbb szoba: A piacon lévő kínálatban 6 szobás lakások a legnagyobbak,

A legnagyobb erkély: Egy XI. kerületi projektben van egy 110 négyzetméteres lakás, amit egy 210 négyzetméteres erkéllyel/tetőterasszal együtt kínálnak eladásra.
A legnépszerűbb kerület: A fejlesztők kedvenc kerülete még mindig a XIII., az összes fővárosi projekt 20 százaléka és az épülő lakások még nagyobb aránya épül itt.

Compare listings

Compare