kattintson a zoom engedélyezéséhez
Térképek betöltése
Nincs találat.
Nézet Autóstérkép Műhold Hibrid Terep Elhelyezkedés: Teljes képernyő Előző Következő
Utca látkép
Részletes keresés

0 Ft -ig 1.000.000.000 Ft

találtunk 0 eredmény
Keresési eredmények

Bajai gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató terület

ELADVA
Szentjánosi u. 3.,
kedvencekhez
1148

A DUT-ING Kft tulajdonát képezi Baja, Szentjánosi u. 3. sz. alatt elhelyezkedő fejlesztésre alkalmas ipari telephely, terület. A területet cégünk értékesíteni kívánja, melynek részletes adatait az alábbiakban kívánjuk ismertetni.

Ingatlan-nyilvántartási adatok:

A korábbi egységes ipartelepen az épületek közötti udvar közös tulajdonban van, míg az egyes épületek önálló külön helyrajzi számmal rendelkeznek un. úszó telken helyezkednek el.

Az 5642 hrsz-ú ingatlanok összes területe az alábbi megoszlású

Közös tulajdonból már bejegyzett tulajdon (90/200-ad)                            8811 m2

33 db épülettel beépített ingatlan együttes területe                                 13475 m2

Összesen                           2 ha 2286 m2

Az ingatlan jellemzői:

Az ingatlan fekvése, környezete,  megközelíthetősége:

A fenti ingatlanok Baja város belterületén a Bajcsy Zs. – Szentjánosi út által határolt területen a Bajai TESCO Áruház mögött, annak közvetlen közelében helyezkednek el.

A terület két utcára is rendelkezik megfelelő utcafronti szélességgel. A tervezett telekalakítással viszonylag egységes szabályos terület alakult ki.

Az ingatlanon található épületek jelentős része bontásra érett, illetve a közeljövőben szükséges lesz azok bontása. Az épületek közül van olyan amelynek bontásárára kötelezett bennünket az Építéshatóság, illetve vannak olyan épületek melyek elbontására kérelmünkre a bontási engedély kiadásra került.

Az elmúlt év során a területen található kisebb épületek elbontásra kerülte, mindössze egy kb. 4000 m2 nagyságú vasbeton vázszerkezetű épület maradt meg a területen. Az épületek bontásából származó beton és tégla törmelék nem került a területen teljes mértékben feldolgozásra, elszállításra.

Közművesítettség:

A terület jelenleg is el van látva valamennyi közműhálózattal, de igény szerint a víz, villany, gáz és csatorna hálózat kapacitása is bővíthető.

Övezeti besorolás:

Baja Város Helyi Építési Szabályzatáról szóló 32/2202 (X.16.) sz. rendelet szerint a tárgyi telephely  „Gksz 0868” övezetbe sorolt, ahol kereskedelmi szolgáltató és nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épületek helyezhetők el.

Az övezeti szabályozás szerint a

beépítettség legnagyobb mértéke 60 %-os lehet
megengedett legnagyobb építménymagasság 7,5 m
kialakítható legkisebb telek méret 2500 m2

Fejlesztési lehetőség:

Az ingatlancsoport a terület egyesítések és a rossz műszaki állapotú épületek bontását követően mint kereskedelmi szolgáltatói fejlesztési területként lehet hasznosítani.

Hasznosítás:

Cégünk az előzőekben ismertetett területet jelenleg nem hasznosítja, az üres, bármikor birtokba vehető.

Az ingatlan adottsága, elhelyezkedése, megközelíthetősége szabályozási tervi előírásai alapján jelentős nagyságrendű ingatlanfejlesztésre nyújt lehetőséget.

Cím: Szentjánosi u. 3.
Város:
Ország: Afganisztán
Ingatlan azonosító: 18538
Szintek Száma: 1
Adataim:

DUT-IMMO

Ingatlanghasznosító- és Szolgáltató Kft.

Érdekli ez az ingatlan?


    Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat    Adatbázist nem alkotunk, kapcsolatfelvétel után töröljük az adatait.